Jim Sabiran – Voedselbank Leidschendam-Voorburg

Als operationeel hoofd van de Voedselbank Leidschendam-Voorburg zorgt Jim dat de 25 vrijwilligers een hecht team vormen. Samen verzorgen zij iedere week 100 voedselpakketten en brengen deze rond. Ook zorgt hij ervoor dat er op de voedselbank keurig aan alle voedselveiligheid eisen wordt voldaan, dat er voldoende voedsel wordt opgehaald om uit te kunnen delen, dat de bus goed wordt onderhouden en nog veel meer.

Jim zet zich dag en nacht met hart en ziel in voor de voedselbank. Het bestuur krijgt alleen maar positieve reacties over alle verbeteringen die zichtbaar zijn sinds Jim aan het roer staat, zowel van de mensen die steun van de voedselbank krijgen als instanties waarmee de Voedselbank Leidschendam-Voorburg nauw samenwerkt (zoals scholen, kerken, armoedebestrijding, andere voedselbanken). Jim krijgt op een uiterst plezierige en constructieve manier verbeteringen voor elkaar. Jim is altijd bereid om zelf in de bus te springen en voedsel op te halen, ook ‘s avonds en in het weekend. Hij brengt iedere week persoonlijk een voedselpakket naar een gezin in Stompwijk, want de voedselbank bedient onze hele gemeente.

Jim is een innemende en attente meewerkend voorman, die mensen de ruimte geeft en respectvol is naar iedereen. Hij luistert goed naar wat anderen ergens van vinden, neemt iedereen serieus maar kan ook duidelijk en streng zijn als het nodig is.

Aangedragen door: Nan de Smet, voorzitter Voedselbank Leidschendam-Voorburg

www.voedselbanklv.nl