Leer de jury van de Vrijwilligersprijzen beter kennen:

Hanni van Waasdijk

“Zelf ben ik als Rotarylid een actieve vrijwilliger voor allerlei (lokale en internationale) goede doelen. Ik vind het belangrijk om in mijn eigen gemeente een steentje bij te dragen aan het stimuleren van de sociaal-maatschappelijke omgeving, zo ben ik voorzitter van de Adviesraad Sociaal Domein en initiatiefneemster van de Buurtresto’s. Vrijwilligers verdienen het om in het zonnetje gezet te worden en daarom ben ik blij als jurylid een bijdrage te mogen leveren.”

Marianne Knijnenburg

“Vrijwilligers zijn in mijn ogen de grote verbindende factor in onze maatschappij. Ik heb enorm veel bewondering voor het oneindig vele werk dat zij verzetten. Ik ben een Lion, samen de handen uit de mouwen steken bij projecten voor goede doelen vind ik geweldig om te doen en vormen mijn verbinding met het vrijwilligerswerk”.

Marcel van Heuvel

“Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze samenleving; het liefst zou je ze allemaal in het zonnetje zetten. Ik ben regelmatig als vrijwilliger betrokken bij allerlei initiatieven en activiteiten en ik beschouw het als een eer dat ik een bijdrage mag leveren aan het toekennen van de Vliet Awards Vrijwilligers.”