Wil van Weers – Wijkvereniging Leidschendam-Zuid

Al 32 jaar is Wil een enthousiaste en zeer betrokken vrijwilliger. Tot september 2019 was hij voorzitter van de Wijkvereniging Leidschendam-Zuid. Momenteel is hij actief als beheerder van het wijkgebouw “Ons Tolhuis”. Hij zorgt dat de voorraad op tijd besteld wordt, boodschappen gedaan zijn en alles voor elke activiteit klaar gezet is. Samen met een aantal vrijwilligers houdt hij het gebouw schoon en voert hij reparaties uit. Wil is ook voorzitter van de klaverjasclub ‘de Tollenaars’ en organiseert hij dit jaar voor de 25ste keer de jaarlijkse klaverjasmarathon.

Met zijn inzet zorgt Wil voor een prettige sfeer. Hij heeft interesse in alle activiteiten, maar vooral in de mensen die er aan meedoen. Hij heeft aandacht voor alle bezoekers en vrijwilligers en wil het iedereen graag naar zijn zin maken. Hij zorgt dat de basisfaciliteiten goed zijn, waardoor de clubs en bezoekers van het wijkgebouw zich nergens zorgen over hoeven te maken. Met alle vragen kan je bij hem terecht en alles is altijd tot in de puntjes geregeld.
Door zijn werk is de Wijkvereniging Leidschendam-Zuid een hechte vereniging. In “Ons Tolhuis” is elke avond een activiteit waar Iedereen welkom is en zich thuis voelt. Wil zorgt voor de basis waarop iedereen kan bouwen.

Aangedragen door: Fia Vader, bestuurslid Wijkvereniging Leidschendam-Zuid

www.onstolhuis.com