Winnaars Vliet Awards 2020

Sporter

Luca Cantineau

Scheidsrechter betaald voetbal

Scheidsrechter in het betaalde voetbal is echt topsport: ik lééf ervoor en train 5 tot 6 keer per week. Maar plezier staat wel voorop. Deze prijs geeft aan dat veel mensen waarderen wat ik doe.

Sporttalent

Chevelle Fransen

Judo

Ik vind het echt leuk dat ik een Vliet Award heb gewonnen. Het voegt wat toe aan mijn prestaties waar ik erg mijn best voor doe. Afgelopen jaar heb ik thuis hard gewerkt om fit en op topniveau te blijven..

Sportteam

HSV Catch Softbal Junioren 1

Softbal

Het is super mooi dat ons team deze prijs heeft gewonnen. We zijn een hecht team, spelen echt samen in de wedstrijd en gaan voor elkaar door het vuur!.

Onbeperkte topper

Angelo Smit

Angelo won de aanmoedigingsprijs

Ik ben heel trots dat ik deze aanmoedigingsprijs heb gewonnen, ik voel me echt vereerd! Het stimuleert mij om door te gaan.

Vrijwilligersorganisatie

Hospice het Vliethuys

.

Het Hospice bestaat dit jaar 20 jaar. Deze prijs is een kroon op het werk van al onze 90 vrijwilligers. We zijn zo trots op het mooie werk dat zij doen.

Vrijwilliger

Ruud van der Meulen

Buddy bij Buddy Netwerk

Ik vind het echt geweldig om buddy te zijn en te zorgen voor een glimlach op de gezichten van mijn maatjes. Deze prijs geeft mij stimulans om daarmee door te gaan.

Jonge vrijwilliger

Femke Bulthuis

Trainer Tafeltennisvereniging VVV

Met deze prijs worden ook jonge vrijwilligers in de spotlights gezet. Het plezier van de kinderen die ik train, doet mij elke keer zo goed. Dat hou ik nog járen vol.

Onbeperkte topper

Caitlen Mellor

(Keeper)trainster LGhockey Cartouche

Caitlen won de publieksprijs.
Vrijwilligerswerk geeft echt reuring aan mijn leven: de spelers van mijn team blij maken, doe ik het liefst. Deze prijs geeft mij én mijn team erkenning.